Overzicht

Link naar inschrijvingspagina wijzigen

Stamhoofd maakt automatisch een link aan waarop jullie leden kunnen inschrijven. Die heeft de vorm van <naam-vereniging>.stamhoofd.be, en kan je terugvinden via de instellingen van Stamhoofd > Jouw inschrijvingspagina.

Eigen domeinnaam

De kans is groot dat je als vereniging al een eigen website hebt. Die website staat waarschijnlijk ook gekoppeld aan een eigen domeinnaam, dat is het stukje dat je intypt in de adresbalk van je browser:

Een domeinaam koop je normaal gezien bij een registrar  (bijvoorbeeld Combell) en kost ongeveer 15 euro per jaar. Je moet eerst een domeinnaam in bezit hebben voor je hem aan Stamhoofd kan koppelen.

Hoe kan je jouw eigen domeinnaam gebruiken?

Als je een domeinnaam hebt, kan je de link naar jouw inschrijvingspagina wijzigen naar inschrijven.<jouwdomeinnaam.be> door jouw domeinnaam met Stamhoofd te koppelen. Zodra je dat hebt gedaan, zal de link naar jouw inschrijvingspagina automatisch wijzigen naar inschrijven.<jouwdomeinnaam.be>, en zal de oude link doorverwijzen naar deze nieuwe link.

Meer info over het koppelen van jouw domeinnaam:

We hebben geen domeinnaam

Wil je <naam-vereniging>.stamhoofd.be wijzigen naar <ietsanders>.stamhoofd.be? Dan kan je met ons contact opnemen om het te laten wijzigen (hou er wel rekening mee dat je oude link dan ook stopt met werken).

Wil je toch inschrijven.jouwdomeinnaam.be? Dan zal je eerst een domeinnaam moeten kopen.

Niet gevonden wat je zocht?

Je helpt jezelf het snelst door eerst te kijken of het antwoord op jouw vraag in de documentatie staat. Staat het er niet tussen, dan kan je contact opnemen via hallo@stamhoofd.be.