Overzicht

Hoe ontvang ik het geld op mijn rekening voor online betalingen?

Stripe

💡
Een betaling op een vrijdag zal je niet de eerste maandag daarna, maar de tweede maandag daarna in je uitbetaling ontvangen. Reken altijd betaling + 7 dagen → de volgende maandag daarna ontvang je de betaling op je rekening.

Gebruik je Stripe voor je online betalingen, dan zal jouw omzet één keer per week (op maandag) uitbetaald worden op de rekening van je vereniging. Een betaling wordt altijd pas ten vroegste uitbetaald na 7 dagen (dus een betaling op een vrijdag zal je niet de eerste maandag daarna, maar de tweede maandag daarna in je uitbetaling ontvangen). Een uitbetaling moet altijd voor minstens 1 euro zijn (dat is dus het totaal min de transactiekosten min de BTW op die transactiekosten), anders wordt de uitbetaaldatum opgeschoven tot het bedrag groot genoeg is. Stamhoofd heeft zelf nooit rechtstreeks toegang tot jouw tegoeden.

De transactiekosten worden automatisch ingehouden van al je uitbetalingen. Als we hier BTW op moeten inhouden, dan zal dat ook worden afgehouden van de uitbetalingen. Op het einde/begin van de maand ontvang je van ons een factuur voor de transactiekosten die werden ingehouden.

Hoe weet je welke betalingen in welke uitbetaling zijn opgenomen?

Via het tabblad Boekhouding → Cijfers exporteren, kan je een overzicht krijgen van welke inschrijvingen of bestellingen wanneer werden uitbetaald, en hoeveel transactiekosten er precies werden ingehouden.

Payconiq

Heb je een rechtstreekse koppeling met Payconiq? Dan ontvang je elke Payconiq betaling individueel op jouw rekening. De transactiekosten zullen door Payconiq los daarvan via domiciliëring van de door jullie gekozen rekening gehaald worden (staat in jullie Payconiq contract).

Meer info

Niet gevonden wat je zocht?

Je helpt jezelf het snelst door eerst te kijken of het antwoord op jouw vraag in de documentatie staat. Staat het er niet tussen, dan kan je contact opnemen via hallo@stamhoofd.be.