Overzicht

Maximum aantal personen of bestellingen per shift instellen

Organiseer je een eetfestijn of ander evenement waarbij je met één of meerdere shiften werkt? Dan is het via Stamhoofd mogelijk om alle bestellers een shift te laten kiezen tijdens het afrekenen. Daarbij kan je ook limieten toevoegen:

  • Een limiet op aantal bestellingen in die shift
  • Een limiet op aantal personen in die shift. Hierbij worden enkel artikels geteld die als Type 'Personen' hebben.
💡
Stel dat men zowel een hoofdgerecht als een dessert moet kiezen in de webshop, dan kan je enkel bij het hoofdgerecht het type op 'Personen' instellen in plaats van beide. Anders wordt 1 hoofdgerecht + 1 dessert als 2 personen geteld (als je het enkel bij het hoofdgerecht instelt wordt enkel het aantal hoofdgerechten geteld als aantal personen). Een alternatief is om met 1 artikel per persoon te werken en keuzemenu's toe te voegen voor het hoofdgerecht en dessert.

Je kan afhaaltijdstippen, of shiften aanmaken via de instellingen van jouw webshop → 'Afhalen, leveren, ter plaatse eten'.

Na het aanmaken van een methode/locatie (bv. afhalen, leveren of ter plaatse) kan je één of meerdere tijdstippen toevoegen en daar een limiet aan toekennen.

💡
Wist je dat je ook meerdere methodes kan combineren. Bijvoorbeeld als je zowel afhalen als ter plaatse eten aanbiedt? Daarnaast kan je ook meerdere afhaal/eetlocaties en leveringsmethodes instellen.
Klik hierna op '+ Keuze' om één of meerdere tijdstippen toe te voegen aan jouw locaties.

Als je een maximum instelt op aantal personen, worden enkel artikels in jouw webshop geteld die als Type 'Personen' hebben ingesteld:

Het resultaat is voor bestellers zichtbaar als ze een shift moeten kiezen in de webshop.

Niet gevonden wat je zocht?

Je helpt jezelf het snelst door eerst te kijken of het antwoord op jouw vraag in de documentatie staat. Staat het er niet tussen, dan kan je contact opnemen via hallo@stamhoofd.be.