Kies een demo

Wil je eens kijken hoe het systeem eruit ziet uit de ogen van één van jullie supporters? Plaats gerust een bestelling via één van de demo's.

🔐
Alle gegevens die je ingeeft in de demo's blijven privé en worden niet gebruikt om jou lastig te vallen. Je moet altijd een geldig e-mailadres ingeven om een bestelbevestiging te kunnen bekijken. We houden net als jou niet van spam of opdringerigheid. 

Webshop met spaghettisaus

In deze demo hebben we een webshop voor spaghettisaus opgezet. Je kan een afhaaltijdstip of levertijdstip kiezen. Ook de functie voor een gratis levering vanaf een bepaald bedrag is hier zichtbaar. Je kan zowel online betalen als via overschrijving (instelbaar).

Demo openen

Inschrijfformulier quiz

In deze demo hebben we een inschrijfformulier voor een quiz gebouwd. Hierbij kan je een teamnaam instellen en vervolgens afrekenen.

Demo openen

Ticketverkoop fuif

In deze demo hebben we een ticketverkoop voor een fuif opgezet. Je krijgt je ticket meteen na het 'online betalen' (bij de demo webshops gaat het om een test betaling).

Demo openen

Donatieformulier

In deze demo hebben we een donatieformulier opgezet waarbij je een bedrag kan doneren of sponsor kan worden.

Demo openen

Ledenportaal (inschrijven leden)

Dit verloopt wat anders dan de andere demo's. Hierbij hebben we een demo opgezet voor het inschrijven bij een fictieve jeugdbeweging. Je moet eerst een account aanmaken voor je kan inschrijven. Daarna kan je als 'ouder' één of meerdere gezinsleden inschrijven. Alle vragen die je krijgt zijn volledig instelbaar.

Demo openen

Zaalreservatie (verkoop tickets)

In deze demo kan je een plaatsje in de zaal kiezen. Ideaal voor als je een voorstelling in een zaal met vaste plaatsen wilt organiseren.

Demo openen

Probeer het eens uit.

Registreer jouw vereniging via de website en probeer alles rustig uit. Je hoeft nog niet te betalen en we hebben nog geen betaalgegevens nodig. Je koopt het systeem enkel aan als je overtuigd bent.