Geld inzamelen voor jouw school

Zoek je een eenvoudige methode om wat geld in te zamelen voor jouw school, of om een evenement online te organiseren. Dan kan je zeker Stamhoofd gebruiken.

Een verkoop organiseren

Via Stamhoofd zet je heel snel je eigen webshop in elkaar. Dat gaat heel snel en intuïtief. Alle bestellingen komen overzichtelijk in een lijst terecht in Stamhoofd waarop je kan filteren, zoeken en vanwaar je het kan exporteren naar bijvoorbeeld Excel.

Ideaal voor bijvoorbeeld een verkoop voor Pasen, moederdag of vaderdag. Maar de mogelijkheden zijn onbeperkt!

Meer over webshops


Inschrijvingen voor evenementen

Organiseer je een quiz, een schoolfeest, een uitstap, een cursus... ook die inschrijvingen kan je heel gemakkelijk via Stamhoofd verzamelen.

Meer over inschrijvingen

Waarom Stamhoofd?

Eenvoudig, intuïtief en snel

Iedereen vind heel snel zijn weg in Stamhoofd. Alles wijst zichzelf uit en we hebben documentatie met uitleg voor de ingewikkeldere zaken. Raadpleeg bovendien alle bestellingen ook vanaf je smartphone, of gebruik je smartphone als scanner voor tickets. Bovendien kan je met meerdere mensen samenwerken en staan alle bestellingen gewoon op één gedeelde plaats.

Meer info


Betaalbaar

Bij Stamhoofd betaal je geen commissies op jouw verkoop. Je betaalt éénmalig een bedrag en kan daarna Stamhoofd gewoon gebruiken, hoe veel je ook verkoopt. Op die manier kom je veel goedkoper dan als je per verkocht item een percentage zou moeten afstaan.

Prijzen bekijken


Personaliseerbaar

Gebruik het logo van de school, en de kleur. Ook de domeinnaam van jouw school kan je koppelen. Op die manier kom je heel professioneel over, en dat straalt vertrouwen uit.

Alles over personalisatie


Open-source en onafhankelijk

Wist je dat alle code van Stamhoofd gewoon openbaar is en door iedereen gebruikt kan worden? Stamhoofd werkt volledig onafhankelijk en wil scholen helpen om te digitaliseren, op een eerlijke en betaalbare manier.

Informatie over open-source

Hoe werkt het?

  1. Maak een account aan voor je school op Stamhoofd (klik hier).
  2. Maak een nieuwe webshop aan.
  3. Voeg alle artikels toe en personaliseer je webshop.
  4. Deel de link naar de webshop op sociale media, de website van de school of via e-mail.
  5. Raadpleeg alle bestellingen in Stamhoofd.

Bekijk zelf een voorbeeld webshop

Wil je graag eens zien hoe een webshop werkt? Op één van onze demo's kan je een test bestelling plaatsen.

Probeer het eens uit.

Registreer jouw vereniging via de website en probeer alles rustig uit. Je hoeft nog niet te betalen en we hebben nog geen betaalgegevens nodig. Je koopt het systeem enkel aan als je overtuigd bent.