Kwalitatief én betaalbaar

Stamhoofd wil nieuwe en veilige technologie toegankelijk en betaalbaar maken voor verenigingen. Daarnaast willen we garanderen dat de software lang kan blijven bestaan: we zijn niet gratis, maar bieden kwaliteit voor een erg lage prijs. Al onze prijzen zijn bovendien zonder commissies. Online betalingen gebeuren ook aan lage transactiekosten (zie onderaan).

Webshops & tickets

€ 59* / jaar

Max. 10 webshops

€ 39*

Eén shop voor 2 maand

Je betaalt geen percentages op je verkoop. Op die manier is Stamhoofd de betaalbaarste oplossing voor verenigingen.

Onbeperkte verkoop
Gratis betalen via overschrijving
Online betalen aan absurd lage kosten
Ticketverkoop
0% commissie op verkoop
Open-source

Ledenadministratie

€ 0,5* / jaar / lid **

Ideaal voor verenigingen die hun ledenadministratie willen digitaliseren.

** Minimum € 59 per jaar

Online ledenbestand
Online inschrijvingen
Onbeperkt aantal beheerders
Inschrijven voor activiteiten
0% commissie op lidgeld
Open-source

* Alle prijzen zijn exclusief BTW

Lage transactiekosten

Deze vervangen de hogere kosten die je normaal moet betalen voor online betalingen (meestal ± 39 cent op andere platformen) en zijn dus geen extra commissie.

Overschrijven
Gratis
Ter plaatse betalen
Gratis
Bancontact
€ 0,24 + 0,2% (= € 0,26 op een betaling van € 10,00)
Kredietkaart
€ 0,15 + 1% (= € 0,25 op een betaling van € 10,00)
€ 0,15 + 2,8% voor business of buiten-EU kaarten, zelden het geval bij verenigingen
iDEAL
€ 0,21 + 0,2% (= € 0,23 op een betaling van € 10,00)

Open-source en ontwikkelaars

Eén van onze huidige prioriteiten is om het gemakkelijker te maken om mee te helpen bouwen aan ons platform, en om Stamhoofd op je eigen server te kunnen draaien. Momenteel is dit nog niet 100% zoals we het zouden willen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt de afrekening als er leden bij komen?

De ledenadministratie werkt eigenlijk met een aantal plaatsen die je koopt, dat is het maximum aantal leden dat tegelijk kunnen zijn ingeschreven. Jaarlijks koop je minimaal 118 plaatsen (59 euro). Zodra het totale aantal leden op een bepaald moment hoger wordt, zullen automatisch extra plaatsen gekocht worden (aan 50 cent in het begin van het jaar, maar die prijs begint te dalen na de 3e maand tot 0 euro op de dag dat het pakket vervalt). Dus als je na een activiteit of werkjaar iedereen terug uitschrijft (dat hoef je niet manueel te doen, dat gaat automatisch als je een nieuwe inschrijvingsperiode start of de activiteiten verwijdert), dan krijg je opeens al die plaatsen terug. Een lid dat is ingeschreven voor meerdere groepen telt maar als één plaats. Als in een nieuw werkjaar dan nieuwe of dezelfde leden inschrijven, moet je pas extra plaatsen kopen als het totale aantal stijgt. De plaatsen blijven geldig tot één jaar nadat je het pakket hebt gekocht.

Hoe werkt de gratis proefperiode?

Je kan de ledenadministratie gratis uittesten zolang je wilt, maar je moet deze om de 14 dagen verlengen. De proefperiode eindigt automatisch zonder dat iets zal worden aangerekend.

Waarom 10 webshops? Zoveel heb ik er niet nodig.

Ons doel is om verenigingen te digitaliseren, daarom willen we niet dat een vereniging voor elke verkoop moet nadenken of het opweegt om te investeren in een webshop. We vinden dat als je al één grote verkoop in een jaar hebt, je dan ook meteen dat hele jaar die webshops zou moeten kunnen gebruiken voor kleinere verkopen. Tien is een limiet zodat je er niet over zou moeten nadenken.

Hoeveel kost het om een SMS te versturen?

SMS’en worden via je eigen smartphone verstuurd en zijn dus bij de meeste abonnementen gratis. Dat is dus het goedkoopste. Op die manier kunnen leden ook meteen naar jou antwoorden.

Hoe kan ik helpen meebouwen?

Neem een kijkje op onze GitHub repository (link onderaan) en open jouw eerste issue! Onze documentatie staat nog niet helemaal op punt, dus als je hulp nodig hebt om het lokaal te draaien, neem dan gerust contact op!

Ik wil een functie voorstellen

We bouwen voortdurend nieuwe functies bij, dus laat zeker weten waar je nood aan hebt via hallo@stamhoofd.be! Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Zijn online betalingen uit te schakelen?

Ja, je kiest zelf welke betaalmethodes je accepteert: Payconiq, overschrijvingen, Bancontact en/of iDEAL

Meer weten? Test het gratis uit.

Geen betaalgegevens vereist.