Overzicht

Introductie tot het dashboard

💡
Alle gegevens van leden in deze video's zijn willekeurig gegenereerd en bestaan dus niet echt.

Inloggen

Op het dashboard kan een vereniging zijn leden en webshops beheren. Daarvoor moeten ze eerst hun vereniging zoeken en inloggen bij die vereniging.

0:00
/

Beheerders

Een vereniging kan beheerd worden door meerdere beheerders. Bepaalde beheerders hebben toegang tot meer zaken en instellingen dan andere, op basis van hun beheerdersrollen (bv. geen rechten om een lid te wijzigen, of enkel leden bekijken uit bepaalde inschrijvingsgroepen).

0:00
/

Leden bekijken en filteren

Via het menu kan je alle leden uit elke inschrijvingsgroep bekijken. Het is ook mogelijk om een totaaloverzicht van alle leden te bekijken door op de naam van een categorie te klikken.

0:00
/

Leden exporteren

Je kan gemakkelijk een lijst met alle gegevens van leden exporteren. Dat kan zowel naar PDF of naar Excel. In beide gevallen kan je kiezen welke gegevens je daarin wilt opnemen.

0:00
/

Inschrijvingsgroepen aanpassen

Een vereniging bepaalt volledig zelf hoe de structuur van inschrijvingsgroepen in elkaar zit. Het is mogelijk om die op te delen in meerdere categorieën. Zowel inschrijvingen per jaar, als voor activiteiten (bv. kampen of weekends) kan je op deze manier toevoegen.

0:00
/

Kenmerken en gegevens van leden wijzigen

Naast enkele ingebouwde gegevens (die je kan uitschakelen), kan je alle soorten gegevens verzamelen. Daar kan je behoorlijk ver in gaan. Stamhoofd maakt het bovendien gemakkelijk om belangrijke gegevens meer te laten opvallen als je een lid openklikt door waarschuwingen in te stellen.

0:00
/

Overschrijvingen en betaalherinneringen

Bij het gebruik van online betalingen hoeft een vereniging de betalingen verder niet echt op te volgen. Bij overschrijvingen moet een vereniging die wel manueel opvolgen en markeren als betaald. Dat kan gelukkig vrij eenvoudig via een apart tabblad in Stamhoofd.

0:00
/

Niet gevonden wat je zocht?

Je helpt jezelf het snelst door eerst te kijken of het antwoord op jouw vraag in de documentatie staat. Staat het er niet tussen, dan kan je contact opnemen via hallo@stamhoofd.be.