Overzicht

De volledige inschrijvingsflow

In enkele video's tonen we hier hoe een lid zich kan inschrijven voor jouw vereniging.

Overzicht

Als een lid nog niet is ingelogd, zien ze eerst een overzicht. Deze pagina is bereikbaar via een link die verschilt per vereniging.

In het ideale geval komen ouders en leden op deze pagina via:

  • Een knop op de website van de vereniging
  • Via een e-mailuitnodiging, verstuurd door de vereniging, via Stamhoofd. Deze bevat een 'magische' knop die ervoor zorgt dat leden automatisch inloggen met het juiste e-mailadres.
0:00
/

Account aanmaken

Leden of ouders die nog geen account hebben, kunnen een account aanmaken. Als het systeem hun e-mailadres herkent, zullen ze daarna de leden kunnen beheren die met dat e-mailadres werden gekoppeld. Voor nieuwe leden zullen er dus nog geen leden gekoppeld zijn en kan men gewoon een lid inschrijven.

0:00
/

Leden inschrijven

Het is mogelijk om één of meerdere leden tegelijk in te schrijven. Een account kan dus meerdere gezinsleden beheren en in één keer betalen.

0:00
/
Voorbeeld van een bevestigingsemail na het inschrijven. Deze kan door de koepelorganisatie aangepast worden.
Via e-mail ontvangen leden ook nog een kopie van de overschrijvingsinstructies.

Snelle acties

Indien mogelijk kan Stamhoofd zelf snelle acties suggereren aan leden. Op die manier is het voor leden gemakkelijker en sneller om bepaalde acties uit te voeren.

0:00
/

Afrekeningen en gegevens wijzigen

Via het ledenportaal is het altijd mogelijk om de afrekeningen na te kijken. Ook de gegevens van leden en ouders kunnen in de loop van het jaar gewijzigd worden.

0:00
/

Niet gevonden wat je zocht?

Je helpt jezelf het snelst door eerst te kijken of het antwoord op jouw vraag in de documentatie staat. Staat het er niet tussen, dan kan je contact opnemen via hallo@stamhoofd.be.