Simon Backx

Automatische bevestigingsmail van inschrijvingen

Leden krijgen vanaf nu automatisch een bevestiging van hun inschrijving via e-mail.


Vanaf nu krijgt elk lid (en ouder) automatisch een e-mail met een bevestiging van hun inschrijving. Als er bovendien betaald werd via 'overschrijving', dan ontvangen ze ook nog een e-mail met een kopie van de betaalinstructies. Hiermee hopen we de administratieve overlast van verenigingen nog wat verder te verminderen door e-mails te voorkomen van leden die een bevestiging vragen. De e-mail dient ook als herinnering van het e-mailadres waarmee leden/ouders kunnen inloggen om later gegevens te wijzigen.

We hebben hard gewerkt om deze functie ten laatste tegen 1 september beschikbaar te maken. Graag hadden we ze toch wat eerder gelanceerd, maar er waren enkele onverwachte vertragingen. Daardoor is de functie nu ook nog niet 100% zoals we dat zouden willen, want we zouden het graag mogelijk maken dat je zelf de inhoud van de e-mails kan wijzigen. Dat komt er in de toekomst hopelijk snel!


Vanaf wanneer beschikbaar?

Deze update is al meteen beschikbaar voor iedereen.


Feedback?

We hebben een handig systeem waarmee verenigingen ideeën kunnen insturen en kunnen stemmen op ideeën. Je kan daar ook volgen wat de status is van bepaalde nieuwe functies (en je blijft er automatisch van op de hoogte als je dat wilt).

Feedback geven kan via feedback.stamhoofd.app