Simon Backx

E-mail melding bij nieuwe bestelling

Blijf op de hoogte van nieuwe bestellingen bij webshops die voor een langere periode actief zijn.


Naast webshops die maar voor een korte periode actief zijn, gebruiken ook heel wat verenigingen het systeem om een permanente webshop uit te baten (bv. voor kleding). In die gevallen is het nuttig om een mailtje te ontvangen als er een nieuwe bestelling binnen komt. Vanaf nu is dat ook mogelijk. Via de instellingen van de webshop kan je één of meerdere e-mailadressen toevoegen die zulke meldingen moeten ontvangen. In de toekomst zouden we het ook graag mogelijk maken dat je een notificatie via de Stamhoofd app kan ontvangen, wat leuk/handig is voor alle soorten webshops.


Vanaf wanneer beschikbaar?

Deze update is al meteen beschikbaar via de website en apps (versie 1.14.0).


Feedback?

We hebben een handig systeem waarmee verenigingen ideeën kunnen insturen en kunnen stemmen op ideeën. Je kan daar ook volgen wat de status is van bepaalde nieuwe functies (en je blijft er automatisch van op de hoogte als je dat wilt).

Feedback geven kan via feedback.stamhoofd.app