Simon Backx

Bestellingen wijzigen/toevoegen, notities en betaalherinneringen

In deze update voorzien we enkele praktische verbeteringen die het gebruik van webshops en overschrijvingen vergemakkelijken.


Bestelling toevoegen

Je kan nu als beheerder zelf manueel een bestelling toevoegen. Daarbij kan je als betaalmethode voor 'overschrijvingen' of 'ter plaatse' kiezen, ook als die op de echte webshop niet mogelijk zijn. Daarnaast kan je bestellingen toevoegen nadat de bestellingen al werden afgesloten.


Bestelling wijzigen

Heeft iemand een typfoutje gemaakt in het e-mailadres, of wil iemand achteraf toch een ander afhaaltijdstip kiezen? Vanaf nu kan je alle gegevens van een bestelling wijzigen.


Interne notities bij bestellingen

Heeft iemand heel specifieke opmerkingen bij een bestelling, of kon maar een deel van de bestelling afgehaald worden? Vanaf nu kan je als beheerder interne opmerkingen toevoegen aan bestellingen.


Betaalherinneringen sturen

Werk je met betalingen via overschrijvingen? Via het overzicht van alle overschrijvingen kan je nu ook e-mails of SMS'en versturen. En daarbij kan je alle betaalinstructies in informatie in jouw e-mail opnemen. Ideaal om snel even een herinnering te sturen om een betaling in orde te brengen.


Vanaf wanneer beschikbaar?

Deze update is al meteen beschikbaar via de website, en de update komt in de komende dagen ook naar de apps.


Feedback?

We hebben een handig systeem waarmee verenigingen ideeën kunnen insturen en kunnen stemmen op ideeën. Je kan daar ook volgen wat de status is van bepaalde nieuwe functies (en je blijft er automatisch van op de hoogte als je dat wilt).

Feedback geven kan via feedback.stamhoofd.app