Simon Backx

Nieuwe pakketten beschikbaar, probeer ze gratis uit

Vanaf nu kan je pakketten activeren in Stamhoofd, zoals eerder aangekondigd. Je kan ook onze definitieve prijzen raadplegen via de website.


Yes! Eén van de functies waar het meest naar werd uitgekeken is sinds zaterdag voor iedereen beschikbaar. We lanceerden de functie waarmee je inschrijvingen voor activiteiten (zoals kampen, weekends, uitstappen) kan verzamelen voor je bestaande leden. Ideaal voor de kampzomer die eraan komt.


Hoe overschakelen?

Account voor 1 mei aangemaakt

Je kan de huidige functionaliteiten van de ledenadministratie (m.a.w. alle functionaliteiten voor 1 mei + kleine nieuwe features en verbeteringen later) altijd gratis blijven gebruiken. Je kan de nieuwe functionaliteiten van de ledenadministratie 14 dagen gratis uitproberen via het Instellingen-menu. Bestaande webshops kan je nog gratis gebruiken tot en met 14 mei. Als je overtuigd bent en het in gebruik wilt nemen kan je gewoon overschakelen naar een betalend pakket via Instellingen Mijn pakketten. Als je je later bedenkt kan je na afloop (je moet een pakket altijd afsluiten voor minimum één jaar) altijd terug overschakelen op het gratis pakket van ledenadministratie. Dit laatste pakket heet 'Ledenadministratie zonder activiteiten' en zal je bij 'Mijn pakketten' zien staan.

Zie je 'ledenadministratie zonder activiteiten' niet staan bij jouw pakketten? Dan had je waarschijnlijk nog geen gebruik gemaakt van de ledenadministratie. Neem dan contact met ons op via hallo@stamhoofd.be om het pakket te laten activeren.

Account op of na 1 mei aangemaakt

Je kan alle functionaliteiten 14 dagen gratis uitproberen. Als je overtuigd bent en het in gebruik wilt nemen kan je het pakket via Instellingen Mijn pakketten activeren.


Prijzen

Je kan onze prijzen altijd raadplegen op onze nieuwe pagina via het menu bovenaan.


Hoe organiseer je jouw kampinschrijvingen via Stamhoofd?

We hebben een gids gemaakt met handige informatie voor als je deze zomer een kamp of bivak wilt organiseren:

Informatie voor kampen


Planning

De volgende zaken op onze planning zijn...

  • Eigen vragen voor webshops en inschrijvingen 🙋‍♀️
  • Verbeteringen in filteren en 'taggen' van leden en bestellingen
  • Een app (iOS en Android) voor beheerders, zodat je de gegevens van jouw leden altijd bij hebt tijdens activiteiten

Stuur ons gerust feedback via hallo@stamhoofd.be 👋