Simon Backx

Beheerdersgroepen en betere toegangsrechten voor beheerders

In aanloop naar de functies die inschrijvingen voor activiteiten mogelijk gaan maken, werkten we nog enkele functies af die hiervoor noodzakelijk waren. Vanaf nu kan je de toegang van beheerders in Stamhoofd beter organiseren. Je kan beheerders opdelen in groepen en die toegang geven tot specifieke webshops.


Ga alvast aan de slag door de nodige beheerdersgroepen aan te maken en jouw beheerders daarin onder te verdelen. We hebben voor bestaande verenigingen al automatisch beheerdersgroepen aangemaakt (zodat iedereen nog steeds aan alles kan), maar het zou kunnen dat jullie een betere structuur hebben. Pas dus gerust aan naar wens.

  • Je kan beheerdersgroepen toegang geven tot de overschrijvingen, zonder dat ze hoofdbeheerder moeten zijn
  • Je kan bepaalde beheerdersgroepen zelf webshops laten aanmaken
  • Je kan de toegang tot inschrijvingsgroepen en webshops regelen per beheerdersgroep
  • Je kan 'alleen lezen' toegang geven tot inschrijvingsgroepen en webshops
  • Bestellingen van webshops laden nu sneller

Daarnaast kan je nu ook het titeltje 'Leden' uit het menu in Stamhoofd van naam veranderen. Voor sommige verenigingen hebben we dit al automatisch gedaan. Dit zal later nog meer van pas komen.

Verbeterde uitleg bij overschrijvingen

Sommige mensen begrijpen niet helemaal hoe de QR-code bij overschrijvingen werkt. Dit is ook een relatief nieuw concept, en met alle QR-codes tegenwoordig is het lastig om dit goed uitgelegd te krijgen. De uitleg die er tot nu toe stond werd vaak niet gelezen, waardoor veel personen meerdere keren een bestelling probeerden te plaatsen (omdat ze dachten dat de QR-code niet werkte). We hebben dit aangepast, in de hoop dat het nu veel duidelijker is dat de bestelling al geplaatst is en hoe je kan betalen.